Opplæring på hestens premisser

Om oss

Lie-Hvalen Ponny Stall drives av Gitte Lie-Andersen og Geir M. Andersen.

Kontaktinfo

KartEiere/drivere: Gitte Lie-Andersen og Geir M. Andersen
Adresse: Holtanv. 153, N 3739, Skien
Org. nr.:969 203 456
Gitte Lie Andersen: +47 954 642 77
Geir M. Andersen: +47 452 48 014
Mail: post@lie-hvalen.no

Vår erfaring

Vår instruktør, Gitte Lie-Andersen, er utdannet som trener innen barneidrett og har Norsk Rytterforbunds trener II-kurs. Hun er en erfaren sprangrytter på 1,30-nivå og er feil- og stildommer. Geir M. Andersen har også drevet med hest i 30 år og har erfaring fra galopp, sprang, trav og avl.

Veien hit

For å komme til oss kjører du til Geiteryggen flyplass og tar av mot Vold på riksvei 353. Etter noen hundre meter tar du andre avkjøring til høyre ned Holtanveien. Avkjøringen er skiltet «Nyhus». (OBS! Ikke ta veien til Solum kirke, men den neste veien.)  Fortsett på Holtanveien i tre kilometer til du kommer til en avkjøringen til venstre. Avkjøringen er merket med vår logo.  Kjør til veiens ende - da er du på gården.

Om gården

Gården, som ligger i Solum i Skien, er på 700 da - 160 da er dyrket mark, resten er skog. Vi er selvforsynte med for til hestene. På eiendommen er det treningsløyper og stier for hester og ponnier, en liten feltrittbane, to ridebaner og en treningsgrop. Bygningsmassen består av bolighus, låve med stall, ponnistall, ridehus med tribune (kafeteria) og diverse driftsbygninger.

Vi har stallplass til 25 hester/ponnier.

De fleste bildene i denne weben er tatt av  Tom Erik Holland


© 2007 Lie-Hvalen Ponny Stall - All rights reserved. Made by Skribenten.no